Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] medale...

l3oSSaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Czytałem, że aby zdobyć medale w CA trzeba mieć np. 1800 zabitych, około 200 headshotów itp.

I tu mam problem, mam już ponad 2,5k zabójstw, około 500 hs a medalu żadnego nie dostałem?

Dlaczego tak się dzieje? ._.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Tylko na NA są medale teraz chyba. Na EU wyłączyli je już s 2k11 lub 12 z czego pamiętam. Za zdobycie medalu dostawało się nagrody typu 100 gold itd.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Meh... No szkoda, a zamierzają przywrócić?

Właśnie jak kiedyś grałem to wiem, że były i miałem ich trochę... A teraz lipa, nie dostaje nic...

@Dektored

Co z tego, ze dostawało się np. 100 golda? Zawsze takie medale umilały grę, nawet jakby się za nie nic nie dostawało :D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Ponawiam pytanie z poprzedniego posta.

Czy jest jakieś info nt. przywrócenia medali?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...